MAKLUMAT PENTING !!

MAKLUMAT PENTING !!

ISI & HANTAR ORDER ANDA DISINI !!

Status Order:
Status Customer:
Nama Penuh:
Email Address ( PENTING ):
H/P NO:
Alamat Penghantaran:
Poskod, Daerah & Negeri:
Kod Item & Kuantiti:
Kod Alternatif Lain Sekiranya Kod Item Di Atas Telah Out Of Stock ( JIKA ADA ):
Pilihan Bank Untuk Pembayaran:
Cara Pembayaran:

Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 4% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Tempoh Pembayaran:
Jumlah Pembayaran:

Semua harga yang tertera pada setiap koleksi belum termasuk kos pengeposan.

Lain-Lain Pertanyaan Sekiranya Ada:

Get your own free form like this one.

SUBSCRIBE COLOURUL COLLECTIONS

Subscribe Colourful Collections for our latest update !!

Enter your email address:

Thursday, October 19, 2017

TUDUNG MARYAM

Assalamualaikum..

Mencari koleksi Tudung Express Plain? Tudung Maryam is BACK !
Maryam ialah Tudung Express/Instant yang terhasil dari material Cotton Denim yang  super comfy. Material yang sejuk dan semestinya selesa. Soft awning yang senang muncung dan terbentuk. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya MARYAM ni.. Sarung shj dah siap. Batch kali ini smua cantik² warnanya. Jangan lepaskan peluang utk memiliki MARYAM ya!!

MARYAM MENJADI PILIHAN:-
Material Cotton Denim yang berkualiti, selesa, anti kedut & terletak apabila dipakai
 ✔ Soft Awning yang ada jahitan 'double stitches' supaya awning mudah dibentuk muncung
Zass sarung je, dah siap!
✔ Awning panjang ke rahang bg efek runcing 
Travel Friendly Hijab serta sopan menutupi dada

Ukuran:  
Bukaan muka: +/- 27 cm (Stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 48cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM120 sahaja )

 CODE: TM1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY PURPLE

 CODE: TM2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: GREEN

 CODE: TM3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: RUST

 CODE: TM4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CHARCOAL

 CODE: TM5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BROWN

 CODE: TM6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK MAGENTA

 CODE: TM7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: TEAL GREEN

 CODE: TM8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DOVE GRAY


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, October 11, 2017

TUDUNG CATALEYA

Assalamualaikum

Memperkenalkan Tudung Sarung terbaru dari Colourful Collections iaitu Tudung Cataleya.
Cataleya terhasil dari material Cotton Lycra yg berkualiti, super comfy dan anti kedut. Ianya direka khas buat wanita² yang menghargai masa namun masih ingin tampil bergaya.

Sangat mudah utk bergaya dengan Tudung Cataleya terbaru ini. Hanya dengan sekali sarung, anda sudah kelihatan seperti memakai shawls.

Sama seperti soft awning tudung² kami yang lain, kami amat menitikberatkan keselesaan di bahagian soft awning. Rahsia jahit soft awning dengan teknik 'double stitches' akan membuatkan soft awning anda mudah terbentuk cantik. Muka pun nampak tirus je :)

Batch pertama kali ini, kami tampilkan kombinasi dwi warna yang amat menarik utk anda miliki. Semestinya selesa utk disarungkan dan pastinya akan menjadi koleksi pilihan anda selepas ini. Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok! Dah cuba, pasti puashati ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: Free Size

Harga: RM55 sahaja.
( Beli 3 dengan harga COMBO ISTIMEWA RM150 sahaja )

 CODE: CA1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAUVE


 CODE: CA2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: GRAYISH BLUE

 CODE: CA3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BROWN

 CODE: CA4
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAROON

 CODE: CA5
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK

 CODE: CA6
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MUSTARD

 CODE: CA7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DUSTY PINK

 CODE: CA8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: INDIGO


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Thursday, October 5, 2017

TUDUNG ZANDRA

Assalamualaikum w.b.t..

NEW ARRIVAL ==> Tudung Zandra

Pening memikirkan tudung corak yang sama sahaja anda pusing² dalam seminggu? Mencari Tudung Sarung Corak yang cantik² & selesa dipakai! Jangan lepaskan peluang untuk grab batch Tudung Zandra kali ini yang terhasil daripada material Lycra Corak Manchester yang sangat selesa & berkualiti.  Awning lembut pula daripada material cotton lycra yang semestinya menjadi trademark Colourful Collections iaitu selesa, terbentuk muncung cantik dan tidak melekap kerana terdapat jahitan 'double stitches' di hujung awning. Ianya amat mudah untuk dipakai. Hanya sarungkan di kepala dalam 3 saat sahaja anda boleh bergaya & meneruskan aktiviti harian anda. Bestkan?

MENGAPA TUDUNG ZANDRA MENJADI PILIHAN:-
✔ Fabric corak yang berkualiti & selesa 
✔ 8 corak yang menarik & menawan
✔ Jimat masa utk digayakan
✔ Soft Awning anti tembam
Travel Friendly 
Antikedut

Terdapat 8 pilihan corak floral yang cantik² untuk menyerlahkan kejelitaan anda. Ramai yang sudah jatuh cinta dengan Tudung Zandra, anda bila lagi? 💕

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 48cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga COMBO ISTIMEWA RM120 sahaja )
[ANDA JIMAT RM25] 

NOTA - Kedudukkan taburan corak/bunga mungkin berbeza spt di gambar, namun ianya tidak ketara.
 CODE: TZ25
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ26
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ27
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ28
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ29
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ30
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ31
STATUS: OUT OF STOCK

CODE: TZ32
STATUS: AVAILABLE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, September 20, 2017

TUDUNG SAFIRA

Assalamualaikum Lovelies.

We heard you ladies! Tudung Safira is back by demand!!

Special untuk peminat Tudung Sarung Dwitone!! Kami bawakan Tudung Safira yang sentiasa laku keras! Koleksi ini tidak perlu diperkenalkan lagi bagi peminat tudung CC. Untuk yang baru mengenali Colourful Collections, Tudung Safira ialah Tudung Instant 2 Tone yang berawning lembut dan terhasil daripada material Cotton Lycra yang berkualiti tinggi. Awning lembutnya pasti cantik terbentuk apabila dipakai dengan adanya jahitan 'double stitch'. Kali ini, kami tampilkan kombinasi warna yang sangat menarik. Semestinya selesa utk disarungkan walau di mana anda berada. Dah cuba pasti berpuashati! ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 48cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( COMBO BELI 3 HANYA RM130 sahaja )

 CODE: TSA1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MINT GREEN | MANGOSTEEN


 CODE: TSA2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ORCHID | THISTLE

 CODE: TSA3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK | GRAY

 CODE: TSA4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK OLIVE | MUSTARD

 CODE: TSA5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BROWN | SOFT BROWN

 CODE: TSA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DENIM GRAY | BLACK

 CODE: TSA7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MAUVE | GRAY

 CODE: TSA8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: INDIGO | LILAC


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, September 6, 2017

TUDUNG TWIST NUHA

Bismillahirahmanirahim..
 
Masih tak jumpa lagi Tudung yang selesa, sopan dan manis bergaya? Khas buat peminat Tudung Soft Awning Plain! Kami bawakan khas buat anda Tudung Twist Nuha. Ianya terhasil daripada material Moss Crepe.  Design twist menyerikan lagi Nuha & mempunyai 'pelapik dagu' yang selesa. Awning lembutnya pula dijamin cantik terbentuk. Nak pakai melekap boleh nak pakai terbentuk muncung pun boleh. Tudung ini simple dan 'Ready to Wear'. Labuh tudung juga boleh adjust utk pakai labuh atau tidak mengikut keselesaan si pemakai.  Jom grab koleksi NUHA sebagai koleksi Tudung anda!!

Ukuran: Free Size
( Labuh hadapan boleh adjust mengikut keselesaan anda )

COLOR - Color difference about 10% due to photo shoot lighting & monitor display.

Harga: RM49 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM140 sahaja )

 CODE: NUHA1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: THISTLE


 CODE: NUHA2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAROON

 CODE: NUHA3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MUSTARD BROWN

 CODE: NUHA4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: NUHA5
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: TURQUOISE

 CODE: NUHA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: GRAY

 CODE: NUHA7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: WHITISH BLUE (PUTIH NILA)

 CODE: NUHA8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: EMERALD GREEN

 CODE: NUHA9
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK PURPLE

 CODE: NUHA10
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: AZURE BLUE

 CODE: NUHA11
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MEDIUM PURPLE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, August 23, 2017

TUDUNG SAFFIYA

Assalamualaikum w.b.t

Mesti ramai jugak yang ternanti-nantikan Tudung Saffiya kan.  Khas buat peminat Tudung Plain Soft Awning. Kami bawakan Tudung Saffiya. Saffiya ni memang mcm pisang goreng dek kerana material cotton yang best dan soft awning yang senang muncung. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh!
.
 Saffiya ni memang mcm best selling kerana material COTTON LYCRA yang best dan soft awning yang senang muncung terbentuk. Nak pakai seharian pun takde masalah. Hari uols akan lebih mudah dengan adanya Saffiya ni seba hanya sarung shj dah siap. Batch kali ini ada 8 warna yang cantik2. Jangan lepaskan peluang utk memiliki SAFFIYA ya. Dah cuba pasti nak lagi!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 76cm

Harga: RM42 sahaja.
( Beli 3 dengan harga COMBO RM120 sahaja )

 CODE: TS1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAUVE


 CODE: TS2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DENIM GRAY

 CODE: TS3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: NUDE GREEN

 CODE: TS4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MANGOSTEEN

 CODE: TS5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: TS6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: SANDY BROWN

 CODE: TS7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: TOFFEE

 CODE: TS8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BLUE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.