MAKLUMAT PENTING !!

MAKLUMAT PENTING !!

ISI & HANTAR ORDER ANDA DISINI !!

Status Order:
Status Customer:
Nama Penuh:
Email Address ( PENTING ):
H/P NO:
Alamat Penghantaran:
Poskod, Daerah & Negeri:
Kod Item & Kuantiti:
Kod Alternatif Lain Sekiranya Kod Item Di Atas Telah Out Of Stock ( JIKA ADA ):
Pilihan Bank Untuk Pembayaran:
Cara Pembayaran:

Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 4% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Tempoh Pembayaran:
Jumlah Pembayaran:

Semua harga yang tertera pada setiap koleksi belum termasuk kos pengeposan.

Lain-Lain Pertanyaan Sekiranya Ada:

Get your own free form like this one.

SUBSCRIBE COLOURUL COLLECTIONS

Subscribe Colourful Collections for our latest update !!

Enter your email address:

We are now moving to www.colourfulcollections.com

We are now moving to www.colourfulcollections.com
Click the above image

TERMA SYARAT / PROSES PEMBELIAN

TERMA & SYARAT
1. Kami mengamalkan konsep 'First Come, First Serve'.

2. Sila pastikan anda 'Serious' Buyer' sekiranya utk membuat order. Maklumkan kepada kami jika anda ingin membatalkan order. Kegagalan utk memberitahu pembatalan order tersebut akan memaksa kami menyenaraihitamkan nama anda.

3. Item/Barangan yang dibeli tidak boleh dipulang semula kecuali terdapat kerosakan pada item/barang tersebut sahaja. (Sila email/sms kami gambar item yang rosak tersebut sebagai bukti)


4. Barang yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan wang kembali/refund kerana 'buy at your own risk'.


5. Booking dan pembayaran hanya dalam tempoh masa 24jam sahaja. Sekiranya pembayaran gagal di buat dalam tempoh 24jam, Item tersebut akan dibuka untuk jualan semula.

6. Sekiranya pembayaran lebih dibuat, baki wang akan dipulangkan semula bersama dengan barang yang dihantar kepada anda.

7. Pelanggan yang gagal memberikan bukti pembayaran akan tidak di layan.

8. Pihak Colourful Collections menggunakan Khidmat POSLAJU Malaysia. Penghantaran mengambil masa dari 1-3 hari bekerja untuk sampai utk pembeli dalam negara dan 3-5hari utk pembeli luar negara.

9. Sila pastikan alamat pengeposan yang diberi adalah sah dan tepat dan pastikan ada orang yang akan menerimanya. Sekiranya tiada, pihak poslaju akan drop parcel anda kaunter poslaju berdekatan. Anda perlu menuntut barang tersebut di kaunter poslaju yang berdekatan.(rujuk tracking no. parcel)

10. Warna produk di dalam gambar akan sedikit berbeza dari warna asal atas sebab pencahayaan atau monitor display.PROSES PEMBELIAN
1. Pastikan item yang hendak dibeli masih AVAILABLE

2. Sila isi ORDER FORM untuk pembelian & segala butir peribadi anda adalah Private & Confidential. Pastikan anda adalah SERIOUS untuk membeli.

3. Colourful Collections akan respon pada order anda dalam masa 24 jam dengan menyatakan jumlah pembayaran & No.Acc di dalam invois. Sila buat pembayaran setelah mendapat respon dari pihak kami. Pembayaran hendaklah dibuat dalam masa 24 jam selepas mendapat ORDER REPLY/Invois dari pihak kami.

4. Penting!! Sekiranya anda membuat pembayaran melalui ONLINE TRANSFER, anda WAJIB masukkan email colourfulcollections@yahoo.com bagi memudahkan proses pengesahan pembayaran. Sila Email ke colourfulcollections@yahoo.com setelah membuat pembayaran dan nyatakan bukti pembelian seperti:-

Nama Penuh:
Jumlah Pembayaran:
Waktu Transaksi:
Jenis Bank:

5. Sekali lagi untuk makluman semua, harga pada satu-satu item yang dijual tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran akan dibuat sehari selepas hari bayaran diterima dan disahkan.

Kami menganggap pembeli telah membaca dan memahami T&C kami setelah mengisi order form. 

'Terima Kasih dan Selamat Membeli Belah' ♥♥